skip to Main Content
7 Ayurvedische Geneesmiddelen Voor Gewichtsverlies Zonder Bijwerkingen

7 Ayurvedische Geneesmiddelen Voor Gewichtsverlies Zonder Bijwerkingen

Citroen- Honing

De meest populaire remedie voor gewichtsverlies is citroenhoning. Beide ingrediënten zijn gemakkelijk verkrijgbaar en kunnen wonderen doen als ze regelmatig worden ingenomen. Het enige dat u hoeft te doen is 2 el citroensap te mengen met 1 el honing in lauw water (1 glas) en het ’s morgens op een lege maag consumeren. Dit gaat je eetlust verminderen en ook je lichaam ontgiften. Volg dit proces elke ochtend gedurende minimaal een maand om veranderingen in uw lichaam te zien.

Peper

Peper heeft piperine dat het vetmetabolisme verbetert. Dus het toevoegen van een snufje peper met citroen en honing in de ochtend geeft een boost aan het proces en helpt bij snel gewichtsverlies.

Peper

Kool

Kool is een van de meest effectieve ayurvedische remedie voor gewichtsverlies. Het kan de vetverbranding in je lichaam stimuleren. Kool kan ook dienen als vervanging voor de ongezonde snacks die men ’s avonds consumeert. Kool is krachtiger als het rauw wordt geconsumeerd. Het dagelijks eten van koolsalade kan zeer voordelig blijken te zijn.

Paarden gram

Vet kan gestaag worden verbrand door elke dag gekookte paardengram te consumeren. Verandering kan worden waargenomen na het volgen van de procedure gedurende 45 dagen. Het is een van de beste Ayurvedische remedies om gewicht te verminderen. Het enige wat u hoeft te doen is elke dag een kopje paardengram weken en deze ’s morgens opeten. Je kunt naar smaak zout en gehakte uien en tomaten toevoegen. Eet paardengram gevolgd door een glas karnemelk voor betere resultaten.

Paarden gram

Triphala

Dit traditionele ayurvedische kruid wordt meestal gebruikt als zachte tonic. Triphala helpt bij een goede spijsvertering, bevordert een gezonde opname van vitamines en mineralen die helpt het lichaam tegelijkertijd gevoed en in balans te houden. Het regelmatig consumeren van Triphala-poeder helpt bij het ontgiften van het lichaam, wat uiteindelijk leidt tot het reinigen van bloedvaten, lever en maag. Het wordt aanbevolen om Triphala-poeder tweemaal in te nemen – op een lege maag en voordat u ’s avonds naar bed gaat. Volg het proces gedurende een maand om het vet uit uw lichaam te laten verminderen.

Triphala is ook effectief bij het genezen van slapeloosheid, dus inname van Triphala biedt dubbele voordelen.

Gember, knoflook en citroen

De combinatie van gember met knoflook en citroen is een van de meest effectieve ayurvedische medicijnen, niet alleen voor gewichtsverlies, maar ook voor andere problemen, waaronder hartblokken, sinus, leververvetting en een hoog cholesterolgehalte. Men kan een enorme hoeveelheid gewicht verliezen door de combinatie van deze drie ingrediënten te consumeren. Het enige wat u hoeft te doen is een fijne pasta van teentjes knoflook (4) en gember (een klein stukje) maken en er citroensap (2 eetlepels) aan toevoegen. Neem 4 glazen water in een pan en kook het tot het half wordt.

Guggul

Guggul

Guggul, een gomachtige substantie, wordt al sinds de oudheid door indianen gebruikt. Het is een prachtig kruid waarvan de vermelding te vinden is in de Veda’s. Guggul wordt hoofdzakelijk gebruikt om problemen met een hoog cholesterolgehalte en obesitas te behandelen. Guggul is ook effectief bij de behandeling van acneproblemen, artritis, triglyceride en andere ziekten.

Consumeer guggul elke dag, een uur na het nemen van de lunch. Guggul-pillen zijn gemakkelijk verkrijgbaar om uw doel te dienen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *